INNOVATION & FÖRÄNDRINGDin partner i innovationsarbetet

Idag står vi inför många samhällsutmaningar, särskilt när det gäller vårt klimat och vår miljö. Och det är innovation som är nyckeln.

På BizMaker erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att ta ditt innovationsarbete till nya höjder. Våra tjänster inkluderar innovationsledning och en digital innovationsanalys. Dessa verktyg är speciellt utformade för organisationer som strävar efter att inte bara hänga med, utan leda utvecklingen inom sitt område.

Vad är Innovation?

Innovation handlar om nya eller bättre sätt att skapa värden för samhälle, företag och individen. Det kan vara en ny idé, en ny produkt eller ett nytt arbetssätt som skapar någon typ av positiv förändring eller handla om att utmana, korsbefrukta och förnya befintliga lösningar.

TESTA ER INNOVATIONSMOGNAD

Med vår digitala innovationsanalys får du på några minuter se var din organisation står i ert innovationsarbete och hur ni kan förbättra er.

GÖR TESTET

SÄTT FART PÅ INNOVATIOnsarbetet

Ta del av vårt erbjudande inom innovationsledning. Utifrån den digitala innovationsanalysen tar vi fram ett skräddarsytt förslag anpassat för just din organisation.

JAG VILL HA STÖD I INNOVATIONSARBETET

RE:STORE DESIGNADE EN HÅLLBAR OCH LÖNSAM AFFÄRSLÖSNING

Med ett fokus på återbruk, second hand och hållbart producerade produkter har Re:store blivit ett omtyckt inslag i Härnösands stadskärna. Men de har också haft utmaningar i att skapa en lönsam affärsmodell. Därför tog Re:store hjälp av BizMaker för att designa en bättre affärslösning.

SÅ GICK DET TILL

Vill du veta mer?

Mona Sundin

Affärsområdeschef Science Park
072 202 07 76

INNovationscheckar

Driver du ett aktiebolag eller en ekonomisk förening i Västernorrland och befinner dig i en förnyelsefas? Ni kanske funderar på att utveckla en ny produkt eller tjänst som skulle stärka er kärnverksamhet? Ni kanske vill testa nya material i en befintlig produkt som har lägre klimatpåverkan? Eller så kanske ni vill testa i fall er teknik skulle kunna appliceras på ett annat användningsområde? 

Då kan ert innovationsprojekt vara aktuellt för en innovationscheck.

MER INFORMATION OM INNOVATIONSCHECKAR