InnovationsledningMöt morgondagen och maximera konkurrenskraften 

I en snabbt föränderlig värld är det viktigt att ha verktyg för att möta framtiden. Genom våra innovationsledningsprocesser hjälper vi dig att bygga den långsiktiga förmågan att hantera förändringar och att fortsätta utvecklas.

Du har väl gjort vår innovationsanalys som kartlägger vart ni befinner er i dagsläget och vad ni behöver fokusera på framåt? Då har du chans att kostnadsfritt ta del av vårt erbjudande inom innovationsledning. Utifrån analysen tar vi fram ett skräddarsytt förslag på vad just din organisations innovationsledning ska innehålla.

Våra olika sätt att jobba med innovationsledning

Vi erbjuder 4-6 kostnadsfria möten. Syftet är att stötta organisationer att komma igång, eller komma vidare, med sitt innovationsarbete. Eftersom vi inte konkurrerar med den fria marknaden hjälper vi dig därefter vidare till privata aktörer om du vill ha fortsatt stöd i innovationsarbetet.  

Idéworkshop

Under en halv- eller heldag ägnar vi oss åt att generera och utveckla idéer genom beprövade verktyg så som Ideation, Blue Ocean och Business Model Canvas för att generera och utveckla idéer.

ÖPPEN INNOVATION 

Vi processleder en workshop med inbjudna externa aktörer från akademin och näringslivet med olika expertis som handplockas för att matcha din organisations behov.

PAKETERA OCH KOMMUNICERA IDÉER 

Vi värderar och utvecklar din idé och hjälper dig presentera den på ett attraktivt sätt med hjälp av verktyg som NABC-modellen och Value Creation Forum.

MENTORSKAP

Riktar sig till dig som är innovationsledare och vill bli del av ett nätverk av innovationsledare, för erfarenhetsutbyte och inspiration. Du får även tillgång till en mentor/coach från BizMaker.

Vill du veta mer?

Mona Sundin

Affärsområdeschef Science Park
072 202 07 76

Cecilia Nordlund

Affärsrådgivare – Härnösand
070 557 90 03

RE:STORE DESIGNADE EN HÅLLBAR OCH LÖNSAM AFFÄRSLÖSNING

Med ett fokus på återbruk, second hand och hållbart producerade produkter har Re:store blivit ett omtyckt inslag i Härnösands stadskärna. Men de har också haft utmaningar i att skapa en lönsam affärsmodell. Därför tog Re:store hjälp av BizMaker för att designa en bättre affärslösning.

SÅ GICK DET TILL

TA TEmpen på ert innovationsklimat

Med vår digitala innovationsanalys får du på några minuter se var din organisation står i ert innovationsarbete och hur ni kan förbättra er.

Gör testet

finansiera er utveckling med Innovationscheckar

Driver du ett aktiebolag eller en ekonomisk förening i Västernorrland och befinner dig i en innovationsfas? Då kan ditt innovationsprojekt vara aktuellt för en innovationscheck. 

MER INFORMATION OM INNOVATIONSCHECKAR