Kvinna ler och skakar hand med en person. Glad man i bakgrunden.

OM OSSVälkommen till BizMaker

Vi arbetar för att forma framtidens Västernorrland. Med fokus på entreprenörskap, innovation och attraktion jobbar vi för att forma nya idéer till hållbara lösningar, möjliggöra nya etableringar och hjälpa dagens företag att ställa om. Allting börjar med en gnista – hos oss finns engagemanget, nyfikenheten och kunskapen som ger den kraft att spraka och skina. Välkommen in i värmen!

Vill du veta mer?

Vi finns till för dig

Vi på BizMaker har inget vinstintresse utan finns till för att stötta idébärare, företag och organisationer för att utveckla innovativa lösningar och skapa hållbar tillväxt. Verksamheten ägs och finansieras av Region Västernorrland och länets alla sju kommuner.

Region Västernorrland logotyp

vi bygger för framtiden

När vi hjälper hållbara idéer växa, formar vi ett näringsliv som kan skapa värdeavkastning långt bortom den ekonomiska resultaträkningen. 

BizMAKER hållbarhetsarbete

projekt

Genom att driva, delta och samverka i projekt kan vi utveckla, undersöka och förnya oss för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Västernorrlands tillväxt.

VÅRA projekt

STYRELSE

På BizMaker har vi tre styrelser; föreningsstyrelsen, bolagsstyrelsen och studentstyrelsen.

VÅRA STYRELSER

SVeriges ekosystem för innovation

I Sverige är vi ett 70-tal inkubatorer och science parks som arbetar tillsammans för att på bästa sätt stärka varandra och utveckla Sverige som innovationsland. Nära relationer med andra partners och ett stort kontaktnät med specialister gör BizMaker till ett resursstarkt bollplank för regionens alla nyskapare

swedish incubators and science parks