finansiering & stödHitta rätt finansiering för ditt företag  

Vi hjälper dig att hitta vägarna till att finansiera din dröm. Tillsammans ser vi över vilka finansieringsmöjligheter som finns för just dig och ditt företag.

Finansiering kan till exempel ske genom eget kapital, ägarkapital från externa ägare, banklån eller olika typer av regionala, statliga eller EU-finansierade medel. Det finns goda finansieringsmöjligheter för dig som har en bra affärsidé.

VAD ÄR EN AFFÄRSÄNGEL?

Affärsänglar är privatpersoner

som satsar pengar och kunskap i nystartade, växande företag. Du som företagare kan via affärsängeln få tillgång till kapital, kompetens och nyttiga kontakter.

INNOVATIONSCHECKAR

Driver du ett aktiebolag eller en ekonomisk förening i Västernorrland och befinner dig i en innovationsfas? Då kan ditt innovationsprojekt vara aktuellt för en innovationscheck. 

JAG VILL VETA MER OM INNOVATIONSCHECKAR

VÄX MED EXTERNT KAPITAL

Tregion Startup Invest är ett investeringsbolag som investerar i startups från olika branscher med olika typer av lösningar och innovationer. Målsättningen är att öka möjligheterna för startups utanför storstadsregionerna att växa med hjälp av externt kapital.

JAG VILL VETA MER OM TREGION STARTUP INVEST

SÅ VÅGAR DU SATSA PÅ ENTREPRENÖRSDRÖMMEN

Har du en kittlande affärsidé men är osäker på hur du ska gå till väga för att finansiera din dröm? Du är inte ensam. Många låter sina entreprenörsdrömmar stanna vid idéstadiet på grund av ekonomisk osäkerhet. Det vill vi hjälpa till att förändra.

LÄS VÅRA TIPS

Vill du veta mer?

Erica Markusson

Affärsrådgivare – Finansiering
070 375 03 19