InnovationsanalysTa tempen på ert innovationsklimat 

Har du koll på hur mycket din organisation jobbar med innovation? Vet du vad ni behöver för att komma igång eller ta nästa steg? Gör vår innovationsanalys så får du på bara några minuter en bild av var ni står och hur ni kan förbättra er inom en rad olika områden.

Det är ett enkelt självskattningstest bestående av 29 frågor inom 8 olika områden som genererar en innovationsanalys. Testet är helt gratis och du förbinder dig inte till någonting. Analysen ger en bild av ert innovationsklimat och konkreta tips på hur ni kan jobba för att förbättra er. Tipsen kan användas som en checklista för att göra en förflyttning där innovation får en mer central roll i verksamheten. 

Testet riktar sig till små- och medelstora företag och andra organisationer som tycker att innovation är viktigt. Det spelar ingen roll om ni redan jobbar med förändringsarbete och innovation och vill utvecklas mer eller om ni precis är i startgroparna.  

Vill du veta mer?

Mona Sundin

Affärsområdeschef Science Park
072 202 07 76

Cecilia Nordlund

Affärsrådgivare – Härnösand
070 557 90 03

SÄTT FART PÅ INNOVATIONSARBETET

Ta del av vårt erbjudande inom innovationsledning. Utifrån den digitala innovationsanalysen tar vi fram ett skräddarsytt förslag anpassat för just din organisation.

JAg vill ha stöd i innovationsarbetet

FINANSIERA ER UTVECKLING MED INNOVATIONSCHECKAR

Driver du ett aktiebolag eller en ekonomisk förening i Västernorrland och befinner dig i en innovationsfas? Då kan ditt innovationsprojekt vara aktuellt för en innovationscheck.

MER INFORMATION OM INNOVATIONSCHeckar