Kvinna ler och skakar hand med en person. Glad man i bakgrunden.

FörstudieIn i värmen

Sundsvall och Västernorrland står inför en omfattande samhällsomvandling som bland annat innebär en ökad befolkningstillväxt. Att främja och skapa utrymme för det kreativa och kulturella i samhällsbyggandet och näringslivet är viktiga delar för att skapa ett mer diversifierat näringsliv och en mer attraktiv plats att bo och verka på för fler.

Förstudien ”In i värmen” fokuserar på att undersöka och utreda hur vi kan stärka och utveckla företag verksamma i kreativa och kulturella branscher i Västernorrland.

Vill du veta mer?

BizMaker logotyp
Region Västernorrland logotyp
EU Regionala utvecklingsfonden logotyp

beviljaD förstudie för att stärka de kreativa och kulturella näringarna

Sundsvall och Västernorrland står inför en omfattande samhällsomvandling som bland annat innebär en ökad befolkningstillväxt. Nu ges besked om ett beviljat beslut om fördjupad förstudie för kreativa och kulturella näringar i Västernorrland.

LÄS NYHETEN OM FÖRSTUDIEN

Vill du veta mer?

Anna Kollberg, framtidsstrateg på BizMaker

Anna Kollberg

Framtidsstrateg
073 372 22 27

vi bygger för framtiden

När vi hjälper hållbara idéer växa, formar vi ett näringsliv som kan skapa värdeavkastning långt bortom den ekonomiska resultaträkningen. 

BizMAKER hållbarhetsarbete

Vi ÄR BIZMAKER

Vi finns till för att stötta idébärare, företag och organisationer för att utveckla innovativa lösningar och skapa hållbar tillväxt.

OM OSS