BizMaker söker fler ledamöter till sin studentstyrelse
Nyhet

BizMaker söker studenter med intresse för hållbar utveckling och företagande

Är du student och har du tankar och idéer kring framtiden för Västernorrland och vill bidra till den gröna omställningen? Är du driven och vill bredda ditt nätverk med likasinnade personer i en miljö där du kan bidra med dina perspektiv och idéer? Ta chansen! Nu söker vi efter fler studenter som bor och verkar i, eller har en anknytning till Västernorrland, som vill ingå i vår studentstyrelse.

Vi söker dig som studerar vid ett universitet eller en yrkeshögskola och är intresserad av innovation, strategiskt arbete och utveckling av näringslivet och samhället i stort. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för företagande, startup-världen och den gröna omställningen.

OM UPPDRAGET
  • Du kommer att ingå i en befintlig studentstyrelse tillsammans med 6 andra styrelseledamöter.
  • Du får möjlighet att möta entreprenörer, startups och bygga relation med ledande personer i näringslivet i Västernorrland.
  • Styrelsen möts 6–8 gånger per år och varje möte pågår i cirka 1,5 timmar.
  • Uppdraget sträcker sig mellan 1–2 år. 


Vår vision är att goda idéer ska omsättas till globala affärer och hållbara samhällslösningar. BizMaker är en innovationsaktör i Västernorrland som tar hand om tidiga nytänkande idéer, stöttar startups att snabbt nå framgång på internationella marknader, hjälper företag i det etablerade näringslivet att växa och bli mer lönsamma samt stärker offentliga organisationers förmåga att utveckla och förnya sig. Sedan hösten 2023 arbetar vi även med att hjälpa företag som vill etablera sig i Västernorrland. Vi arbetar för att vår region ska vara en hållbar och attraktiv plats att bo och verka på.

OM STUDENTSTYRELSEN

Studentstyrelsen består av studenter och alumner från Mittuniversitetet och angränsande universitet som genom att bidra med sina perspektiv och insikter utvecklar BizMakers verksamhet som innovationsaktör i Västernorrland, formar framtiden för regionen och bidrar till att öka attraktionen för unga till Västernorrland.

FÖR ATT ANSÖKA

Ansökan skickas till mona.sundin@bizmaker.se och vi vill ha din ansökan senast den 21 november 2023.

KONTAKT

Mona Sundin, Affärsområdeschef Science Park
mona.sundin@bizmaker.se, 072 202 07 76

Relaterade nyheter

Anna Kollberg, framtidsstrateg på BizMaker.
Nyhet

Positivt beslut för att stärka det kreativa och kulturella branscherna i Västernorrland

Sven Wadman (Mittuniversitetet), Matts Nyman (BizMaker) och Åse Angland Lindvall (Peak Innovation) ser fram emot att utöka samarbetet mellan organisationerna.
Pressrelease

”Gränsgångare” ska föra akademi och näringsliv närmare varandra

Cecilia Nordlund är numera en certifierad innovationsledare på BizMaker.
Nyhet

Cecilias certifiering kvalitetssäkrar innovationsstödet