fbpx

Program

Affärsutveckling

På BizMaker hittar du allt från öppna seminarier dit vem som helst kan komma för att utveckla sitt koncept till skräddarsydda program för unika och branschspecifika innovationer. 

ARENA EXPERIENCE ACCELERATOR

Arena Experience Accelerator är ett samarbete mellan Bluecom och BizMaker tillsammans med Svenska Hockeyligan (SHL), Svenska Damhockeyligan (SDHL) och Hockeyallsvenskan. Hit antas lovande företag från hela Sverige som vill skala upp sina digitala innovationer och bidra till att förhöja upplevelsen för sport- och arenabesökare. Vi erbjuder ett fartfyllt program med fokus på att skapa arrangemang som är lika spännande utanför som på planen.

BUSINESS INCUBATOR

I vår inkubator växer nya idéer från akademi, näringsliv och privatpersoner. Avgörande för oss är inte din bakgrund, utan ditt nytänkande och din handlingskraft. Våra rådgivare är specialister på att affärsutveckla innovationer och har stor erfarenhet av att bygga upp företag. Vid behov av annan expertis har vi även ett 30-tal konsulter till stöd inom olika områden. Vi värderar mod och handlingskraft högt. I gengäld erbjuder vi dig konkreta verktyg och en genomarbetad process för din resa som företagare. 

FOREST BUSINESS ACCELERATOR

Forest Business Accelerator är ett samarbete mellan SCA, IBM, Processum och BizMaker. Hit antas lovande företag från hela Sverige som vill skala upp sina skogliga innovationer och bidra till en mer hållbar framtid. Vi erbjuder ett intensivt program med fokus på att nå internationella marknader.  Acceleratorn ger utvalda startups tillgång till branschspecialister, avancerade teknikplattformar, värdefulla nätverk och nya samarbetsmöjligheter. 

PURE BUSINESS IMPACT

Den rådande Coronakrisen sätter press på företag och kräver omställning. Genom att ge utrymme för hållbarhetsaspekter i den strategiska planeringen skapar du goda möjligheter att stå starkare efter krisen.  I samarbete med PURE ACT erbjuder BizMaker nu ett hållbarhetsprogram för företagare i Västernorrland. Genom en serie seminarier ger vi dig kunskap och verktyg om hur hållbarhet kan integreras i verksamheten för att stärka ditt företags varumärke och konkurrenskraft.

START SEMINARIER

Vår kostnadsfria seminarieserie är för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Seminarierna leds av Almis och BizMakers erfarna rådgivare. Vi varvar information med diskussion och ger dig kunskap och inspiration att utveckla din företagidé och ditt erbjudande. Fördjupa dina kunskaper inom sälj, räkna på din affärsidé, få verktyg och modeller för att växa och ta ditt företagande till nästa nivå.

Vill du veta mer?

Kontakta en av våra affärsrådgivare, eller besök något av våra kontor.

FINANSIÄRER