fbpx

Processer

Förändringsarbete

Har din organisation kört fast i gamla hjulspår? Då kan det vara dags att tänka nytt och påbörja ett förändringsarbete. En innovationsprocess är sällan linjär – idéerna är många och målet ofta luddigt. Det är vanligt att känna både osäkerhet och frustration över hur svårt och rörigt allt verkar, åtminstone i början. Våra processledare har stor erfarenhet av att leda människor i utveckling och hjälper er gärna att komma fram till nya lösningar som möter just era utmaningar.

Vill du veta mer?

Innovationsprocess

Vi erbjuder behovsanpassade metoder samt jobbar med intervjuer, kundresoroch värdekartor för att nå insikter om vilken typ av förändring som krävs.

Så här går det till: 

samla kunskap

Tror vi eller vet vi? En förändring börjar alltid med en insikt att något behöver utvecklas eller förnyas. För att hitta fram till rätt lösning behöver vi först förstå vår omvärld och samla in kunskap. Genom fokusgrupper testar vi era utmaningar mot en relevant grupp av tänkare.

PROCESSA frågOR

När vi inhämtat kunskapen vi behöver processar vi insikterna och målsätter vad vi konkret vill uppnå med förändringen. Genom våra workshops hjälper vi dig framåt i olika  frågeställningar och identifierar både framgångsfaktorer och möjliga risker som behöver hanteras.

generera lösningar

Vill du kicka igång kreativiteten på allvar, och ta dina idéer till handling? En idégenerering kan vara både roligt och utmanande. Att bjuda in externa deltagare i processen kan även vara ett effektivt sätt att hitta fler perspektiv, nya idéer och till slut –  rätt lösningar.

Verktyg för förändring

Trendspaningar

Vi lever i en tid av snabb förändring. För att veta hur framtiden kommer påverka dig som driver företag eller har ett offentligt uppdrag bjuder vi med jämna mellanrum även in till aktuella trendspaningar som påverkar utvecklingen inom ett stort antal områden. Håll utkik i vår kalender för nästa tillfälle.

FINANSIÄRER